Denge Laboratuvarları ve Tıbbi Görüntüleme Merkezi 30 yaşına ulaştı. Uluslararası standartlara bağlılıkla, kurumsallık yolculuğunda ilerlemek için çalışmakla geçen bu uzun yıllar bizi temel ilkemiz olan hasta haklarına saygı ve doğruluktan hiçbir zaman vazgeçirmedi.
Bizler, öğretim üyeleri olarak kariyer yaparken önceliklerimiz bilimsel yayınları izlemek, yeni hipotezler geliştirmek, bu hipotezlerle ilgili doğru hedefler ve araştırmalar gerçekleştirmek, çalışmalarımızdan elde ettiğimiz verileri ve sonuçları doğru istatistiksel değerlendirmelerle bilim dünyasına sunmaktır. Bu çalışmaların dışında, asistan yetiştirmek, üniversite laboratuvarlarında rutin hizmetlere ve yeni metotların geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapmak öğretim üyelerinin en önemli görevlerindendir.
1927 Yılında Tarsus’ta öğretmen bir babanın oğlu olarak doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Mersin/Tarsus’ta tamamladıktan sonra TED Ankara Koleji’nde yatılı öğrenci olarak lise öğrenimini tamamladı. İstanbul Tıp Fakültesini 1959 yılında bitirdi. Askerliğini Çanakkale’de Deniz Kuvvetleri’nde Yedek Subay olarak tamamladı.
30 yıldır bir an olsun kaliteden taviz vermeyerek sektörünün değerli bir markası haline gelen Denge Tıp, uzman kadrosu profesyonel çalışma hayatını sürdürmektedir.
Hasta ihtiyaçları ve memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile Denge Laboratuarları ve Tıbbi Görüntüleme Merkezi’nin gerçekleştirdiği tüm sonuçlar “Internal Ve External Kalite Kontrol” güvencesi altındadır.
Laboratuvarımızda çalışılan testler hakkında daha fazla bilgi almak için ilet...
Laboratuvar hizmet alanlarımız hakkında genel bilgi sahibi olmak için...
Görüntüleme, X-ray ve ultrasonik ses dalgalarıyla organ patolojilerini göster...
Check-up Merkezimizde randevularınızı aldıktan sonra laboratuvarımızda tüm ka...
Panel testler belirli hastalıkların teşhis ve tedavisi için önceden belirlenm...
Muayenehaneden laboratuvarımıza kadar gelmek yerine hemşiremiz bulunduğunuz m...
Soğuk kış ayları geliyor… Arabamız, kıyafetlerimiz hazır… Ya vücudumuz?
Kış aylarına girerken yaşayabileceğimiz sosyal ve çevresel faktörlere direnmek için hazır olmalıyız. Bunun için yapmamız gerekenler aslında çok basit. Sağlık kontrolumuz ve sağlıklı yaşam bilincimizi gözden geçirmek;
Kış aylarında enfeksiyonlar, hem kapalı ve kalabalık ortamlarda daha çok bulunmamız hem de vücudumuzun yeterince dirençli olmaması nedeniyle artmaktadır. Hem daha az oksijen alıyor, daha çok enfeksiyon etkeniyle karşılaşıyor ve immün sistemimizi güçlendiren D Vitamininden de güneşi daha az almamız nedeniyle mahrum kalıyoruz. Bunun yanında, enfeksiyonlarla savaşmamız için en çok ihtiyacımız olan C ve E vitaminlerini, mineralleri ise hangi gıdalardan alabileceğimizi bile bilmiyoruz. İşte tüm bunlar için;
Kış aylarına rağmen mümkün olduğunca hareketli olmak, açık havada daha çok bulunmak, uyku saatlerinin yeterli olması, mümkünse daha toleranslı olmak ve stresten uzaklaşmak gereklidir.
Tabii ki eğer önerilmişse, aşıların idame dozlarının yapılması da salgın hastalık riskleri için son derece gereklidir.
Sağlıklı günler dileklerimizle...